504 wipers stopped working
  • Help
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    106

    Icon9 504 wipers stopped working

    Hi Froggers, the trusty Ti wants more attention.

    Advertisement


    i was driving along and decided to clean the windscreen using the squirt and wiper function and presto wipers stuck in the up position. then as i attempted to get some life back into it the switch seized up.

    At first i thought 'a(nother) wiper motor is required' but when the switch stopped working soon after, perhaps it's just that.
    Ive Booked it in for Tuesday at mechanics but maybe it should go to the auto-elect?

    If a wiper motor is required, are the later ones with a slow speed available?
    Would that require a new (3 speed) switch.
    As always thanks in advance.
    nickc

  2. #2
    Now go make me a sandwich Hotrodelectric's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    San Diego, California, USA
    Posts
    3,536

    Default

    Eggzactly. It sounds like the switch died. The motor has no park signal now, so it can't return. If you decide you want flick-wipe or timed speed functions, there are aftermarket kits available for that.
    The measure of your character isn't what you do when people are watching- it's what you do when they aren't watching.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    106

    Default

    Thx HRE
    probably just the switch as u say
    nc

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •