205 electricity and horn help
  • Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tadpole
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    4

    Default 205 electricity and horn help

    greetings everyone out there im new here (new to driving and owning a car as well) i was wondering if anyone can help me out. i own a '91 205 gti and the horn is all weird sounding so my father and i replaced it with a new one. after installing the new horn it sounded fine but then i turn the engine on and it goes back to the weird sound! also wen i turn on the headlights all the lights in my instrument panel start to fade when i give it some gas. any ideas? thanks

    Advertisement

  2. #2
    Member
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Victoria
    Posts
    65

    Default

    Possibly the regulator on the alternator - not that I have heard of your symptoms before. Check alternator connections and earth connections on the motor. Take voltage measurements under all conditions. Talk to an auto electrician.

    Rick

  3. #3
    1000+ Posts PeterT's Avatar
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Castle Hill, Sydney
    Posts
    7,447

    Default

    205's don't have a relay on the horn. Fit one down near the horn and all your problems will go away.

    '92 205 Mi16
    '90 Mi16x4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •