Cold Start Problem
  • Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By COL

Thread: Cold Start Problem

  1. #1
    Tadpole
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Murwillumbah
    Posts
    4

    Default Cold Start Problem

    Sorry guys new to all this and there maybe already a post about this. I have a Kangoo (petrol) 2009 and I'm having trouble getting it started in the morning when the engine is cold. Have rung Renault they can't throw a lot of light on it... Any ideas would be appreciated.
    Thanking you......
    I would just like to go to my mechanic with a few clues !

    Advertisement

  2. #2
    COL
    COL is offline
    A110 COL's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Van Diemen's Land
    Posts
    3,955

    Default

    Quote Originally Posted by Kokleone View Post
    Sorry guys new to all this and there maybe already a post about this. I have a Kangoo (petrol) 2009 and I'm having trouble getting it started in the morning when the engine is cold. Have rung Renault they can't throw a lot of light on it... Any ideas would be appreciated.
    Thanking you......
    I would just like to go to my mechanic with a few clues !
    I think these use the Clio motor and they are know for getting dirty TDC sensor, so remove it clean it and replace.
    Fordman likes this.
    Regards Col

    1973 Renault R12 Station Wagon
    1976 Renault R12 Station Wagon
    2002 Renault Laguna V6
    1973 Alpine A110

    http://alpine-a110.weebly.com/

  3. #3
    Tadpole
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Murwillumbah
    Posts
    4

    Default

    Thanks for you input mate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •