405 Electric Problems
  • Register
  • Help
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Tadpole
    Join Date
    May 2004
    Location
    Canberra
    Posts
    3

    Default 405 Electric Problems

    Hi Guys.

    Im having lots of trouble with my '89 405.

    Long story short but the break lights arent working, (rear fog lights work fine same as standard lights though), windscreen wipers and map light have all gone carcus.

    I checked all the fuses and couldnt find a problem with any of them? Any ideas on this problem and ways to fix it that wont be too costly?

    Thanks,

    Advertisement


    Tom

  2. #2
    Fellow Frogger! J4RS's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Sydney
    Posts
    178

    Default

    Rear light's 405.......

    Bad earth... make new earth points for tail lamp circuit... and join the world of 405.....
    check that the stop lamp switch has not come out of it's mounting in the pedal box.


  3. #3
    Tadpole
    Join Date
    May 2004
    Location
    Canberra
    Posts
    3

    Default

    cheers....

    twas a blow fuse....

    although now the engine is buggered :'(

    cracked cyclinder head leaking water....anyone want an old 405 they wanna do up? its cheap!!

    - Tom

  4. #4
    Fellow Frogger! andrepug's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Victoria
    Posts
    454

    Default

    I think 'gone cactus' is the term.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •