Peugeot Service Box
  • Register
  • Help
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Fellow Frogger! Roland's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Perth
    Posts
    727

    Default Peugeot Service Box

    Hello All,

    The Peugeot Service Box web site has always worked for me in the past but now is giving me a problem:


    After putting in the user name and correct password I get this response:-

    SERVICE.JPG

    Has anyone seen this before and can help with a solution.

    I do have the language set correctly to English(Australian) as I have always had!

    Advertisement



    I am running Windows 7 Ultimate with Google Chrome Version 71.0.3578.98 (Official Build) (64-bit).

    Thanks

    Roland

    Land Rover Discovery 4
    406 Coupe D9 - Manual (2002)
    307 Hdi Estate - Auto - (2007)
    307 Hdi Sedan - Auto - (2007)
    505GR Estate - Personal Import from UK 1971cc Manual (March 1986)
    405 Mi16x4 (all the parts ready to install into the LeMans body)

  2. #2
    1000+ Posts TroyO's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    2,511

    Default

    I can still log in, I am using Firefox on Windows 10, and I set the language as English (Australian).

  3. #3
    1000+ Posts TroyO's Avatar
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    2,511

    Default

    Perhaps try and clear the cookies for the Service Box site in Chrome.

  4. #4
    1000+ Posts
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    9,038

    Default

    The only way to really know is take a look at the browser source code that produced the response in your image. It might be looking at your log in particulars (proxy, VPN, User Agent, etc).

  5. #5
    1000+ Posts
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brisbane
    Posts
    1,746

    Default

    also clear browser cache if using IE, good house cleaning. Using Chrome pls ignore.
    87 S1 205 GTI / GTI6 powered a project underway
    306 convertible (gti6 candidate)
    307 HDi wagon
    407 HDi wagon

  6. #6
    Fellow Frogger! Roland's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Perth
    Posts
    727

    Default

    Hello all,

    Thanks for the suggestions.

    I cleared the cache and cookies but still had no success.

    I tried on 3 different computers but was still unable to log in.

    I even set up a new account and that didn't work either.

    So I eventually I sent an email to [email protected] as was indicated when I had the problem and a couple of days later they replied with:-

    Dear Sir,

    We update your account.
    Please connect.

    Best regards,
    Service Box.


    So the problem is solved and now I can log in again.
    As to why it happened - I don't know, but it was on their server not my local machine here!

    Cheers
    Roland
    Land Rover Discovery 4
    406 Coupe D9 - Manual (2002)
    307 Hdi Estate - Auto - (2007)
    307 Hdi Sedan - Auto - (2007)
    505GR Estate - Personal Import from UK 1971cc Manual (March 1986)
    405 Mi16x4 (all the parts ready to install into the LeMans body)

  7. #7
    Member New2Pugs's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Sydney
    Posts
    49

    Default

    Quote Originally Posted by Roland View Post
    So I eventually I sent an email to [email protected] as was indicated when I had the problem and a couple of days later they replied with:-

    Dear Sir,

    We update your account.
    Please connect.

    Best regards,
    Service Box.


    So the problem is solved and now I can log in again.
    As to why it happened - I don't know, but it was on their server not my local machine here!

    Cheers
    Roland
    Maybe they didn't think your name was French enough..

  8. #8
    1000+ Posts
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    9,038

    Default

    Couldn't be more French than Roland. Or perhaps more Frankish.

  9. #9
    Fellow Frogger! 207cc Sport's Avatar
    Join Date
    Apr 2016
    Location
    Gold Coast Hinterland
    Posts
    371

    Default

    Service Box is fantastic. I can find the exact part number, recognise if the part is a 'RP' revised part and order without confusion. Better than saying I want a 'dohicky' or a 'thingamebob' or a 'whatsitsname'. I use Apple High Sierra.
    The French Tart… 207cc Sport THP150 and now a RCZ Mk2 THP200

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •