Peugeot 207 gti 2007 model
  • Register
  • Help
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    AAA
    AAA is offline
    Member AAA's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Australia
    Posts
    67

    Default Peugeot 207 gti 2007 model

    Hi my Peugeot friends,

    Iím trying to find where the fuse located for my front fog lights.
    I just recently replace my fog light to LED lights and one side not working when I first turn it on and when I turn it on and off few times, thatís when it works. But still warning lights coming up. Can any one help. Than you.

    Regards
    Tee


    Sent from my iPhone using aussiefrogs

    Advertisement

  2. #2
    1000+ Posts
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    9,041

    Default

    Are you sure the warning isn't because the LEDs draw less current than the previous design bulbs? The computer can detect an error.

  3. #3
    AAA
    AAA is offline
    Member AAA's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Australia
    Posts
    67

    Default

    It says on dash right fog lamp faulty


    Sent from my iPhone using aussiefrogs

  4. #4
    AAA
    AAA is offline
    Member AAA's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Australia
    Posts
    67

    Default

    But when I turn on and off it works


    Sent from my iPhone using aussiefrogs

  5. #5
    AAA
    AAA is offline
    Member AAA's Avatar
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Australia
    Posts
    67

    Default

    You where the fuse for fog lights?


    Sent from my iPhone using aussiefrogs

  6. #6
    1000+ Posts
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    9,041

    Default

    If your car is like othet modern PSA cars it doesn't have a fuse for the fog lights - they are controlled by the computer. If you fit a LED bulb that draws a lesser current, the computer sees an error. You can buy LED lamp modules with raised resistance to suit CAN bus vehicles.

  7. #7
    1000+ Posts
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    Perth, Western Australia
    Posts
    6,543

    Default

    Yeah, I bet the new lamps are on the cusp of drawing sufficient current to switch the relay setup, so one works only after a few tries.


    2003 PEUGEOT 206 GTi

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •