2011 508 drivers side heater not blowing hot air
  • Register
  • Help
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Tadpole
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Adelaide
    Posts
    2

    Default 2011 508 drivers side heater not blowing hot air

    Hi forum!

    Advertisement


    New member as I am about to become a proud Pug owner!

    I have had an inspection done on a 2011 508 and inspection report has generally come back pretty good with a few minor issues to sort out. One of these is the driver's side heater not blowing hot air.

    I have hunted around the web and I can see lots of issues on this for the 407 (with broken heater flap shaft the culprit), but nothing on the 508.

    Has anyone run into this before and, have any fixes that can be done by the home mechanic?

    Cheers,
    Bob_cat

  2. #2
    1000+ Posts
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Sydney
    Posts
    6,734

    Default

    The 508 is in many ways a version of Citroen C5 (X7 model from 2008) though with conventional Pug suspension. The same heater comments apply. It sounds like the flap shaft.

  3. #3
    Tadpole
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    Adelaide
    Posts
    2

    Default

    Thanks seasink,

    And the 407 presumably... thanks for the validation that I was on the right track :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •