View Profile: keithm - aussiefrogs - The Australian French Car Forum Since 1999
  • Register
  • Help
Tab Content
  • keithm's Avatar
    14th October 2018, 09:47 PM
    If I turn hard left I get an ABS failure alert come up . I suspect that one of the connections is being affected and changing both front sensors is a...
    9 replies | 176 view(s)
  • keithm's Avatar
    12th October 2018, 11:01 PM
    Thanks for that . Seems like a great way simplifying the routing of the new cable . This is what makes this forum such a valuable resource . Most...
    9 replies | 176 view(s)
  • keithm's Avatar
    12th October 2018, 07:19 AM
    I have a 2.0 HDI in my 407 and have been using Penrite since I have had it without any issues . Just make sure you get the correct one . If in doubt...
    3 replies | 143 view(s)
  • keithm's Avatar
    2nd October 2018, 09:55 PM
    I am going to change the ABS sensors in the front of my 407 soon . Could anyone who has done this let me know if there is anything I should be aware...
    9 replies | 176 view(s)
  • keithm's Avatar
    20th September 2018, 09:54 PM
    Finally got around to running the exciter wire today . Everything works properly and the connection was the one I thought it would . Voltage is...
    6 replies | 371 view(s)
No More Results
About keithm

Basic Information

About keithm
Location:
Melbourne

Statistics


Total Posts
Total Posts
143
Posts Per Day
0.05
Last Post
ABS speed sensors in a 407 14th October 2018 09:47 PM
General Information
Last Activity
14th October 2018 09:56 PM
Join Date
28th November 2010
Referrals
1