Reply difficulties ??
  • Register
  • Help
Results 1 to 8 of 8
Like Tree2Likes
  • 1 Post By jaahn
  • 1 Post By dmccurtayne

Thread: Reply difficulties ??

  1. #1
    1000+ Posts
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Newcastle
    Posts
    2,559

    Default Reply difficulties ??

    Hi,I have been trying to reply to the thread on Timing Belts. But nothing happens ?? Both as a straight Reply or Reply with Quote.Have the Chinese hijacked the forum or what !! Over several hours too. no emjois either.Jaahn

    Advertisement

  2. #2
    1000+ Posts FIVEDOOR's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Brisbane Qld
    Posts
    19,806

    Default

    Tried reply and reply with quote to this thread, neither worked, this is post quick reply test
    Any day I wake up and don't have to go to work, is a good day
    Every day is a good day

  3. #3
    Administrator GreenBlood's Avatar
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Brisbane
    Posts
    8,131

    Default

    Quote Originally Posted by FIVEDOOR View Post
    Tried reply and reply with quote to this thread, neither worked, this is post quick reply test
    Hmmm, something amiss!! I used right click on the 'reply with quote link' open with new tab. . .

    Cheers
    Chris
    74 D(very Special) >>Rejuvenation Thread<<
    08 C5 X7 HDi very Noir



    "Déesse" Roland Barthes, 'Mythologies', 1957

    The Déesse has all the characteristics of one of those objects fallen from another universe that fed the mania for novelty in the eighteenth century and a similar mania expressed by modern science fiction: the Déesse is first and foremost the new Nautilus.

    (Umberto Eco [Ed], The History of Beauty, Rizzoli, NY, 2004)

  4. #4
    COL
    COL is offline
    A110 COL's Avatar
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Van Diemen's Land
    Posts
    3,918

    Default

    Quote Originally Posted by GreenBlood View Post
    Hmmm, something amiss!! I used right click on the 'reply with quote link' open with new tab. . .

    Cheers
    Chris
    Reply with quote working here.

    I left click reply with quote.
    Regards Col

    1973 Renault R12 Station Wagon
    1976 Renault R12 Station Wagon
    2002 Renault Laguna V6
    1973 Alpine A110

    http://alpine-a110.weebly.com/

  5. #5
    Fellow Frogger! Jinandfonic's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Chermside West Brisbane Australia
    Posts
    451

    Default

    Quote Originally Posted by jaahn View Post
    Hi,I have been trying to reply to the thread on Timing Belts. But nothing happens ?? Both as a straight Reply or Reply with Quote.Have the Chinese hijacked the forum or what !! Over several hours too. no emjois either.Jaahn
    Does it say your name at the top? Otherwise you need to log in again
    Citroen C5 II manual '05; C4 Exculsive '07; Citroen CX2200 Pallas '76; CX2400 C-matic Pallas '78

  6. #6
    1000+ Posts
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Newcastle
    Posts
    2,559

    Default Hmm still not working correctly !

    Quote Originally Posted by Jinandfonic View Post
    Does it say your name at the top? Otherwise you need to log in again
    Hi Yes I am logged in OK. Still refusing to reply either way. Seems to be worse on the Citroen forum perhaps.I did the right click to get here ! Some glitch.No emojis either, not now either. (I put the current ones in manually."When I click it shows a activity icon churning but it does not show a URL at the bottom as it usually does so it has not actually doing anything. The cancel on the browser icon does not show either so I have to leave the page to stop it, doing nothing good luck Jaahn
    Jinandfonic likes this.

  7. #7
    1000+ Posts dmccurtayne's Avatar
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    Newcastle/ central coast
    Posts
    1,660

    Default

    That’s it I want a refund


    Garage C5 X7 3008 XTE
    Gone but not forgotten 206 GTI 180 306 XR SED 405 MI16 x2 xzara VTS 406 SV 206 XT Berlingo 2011 (best car ever) 306 HDI 307 XSE HDI touring
    Fix it right the first time
    jaahn likes this.

  8. #8
    1000+ Posts gerrypro's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Camperdown 3260 Australia
    Posts
    3,011

    Default

    I am having trouble when I go to edit my post. I make the correction and then it refuses to load!
    Cheers Gerry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •