Secondary Air System Faut code P0341 & P0410
  • Register
  • Help
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Kingscliff NSW Australia
    Posts
    61

    Default Secondary Air System Faut code P0341 & P0410

    I have some more fault codes come up. Secondary Air System. Found my air pump not turning on, so unpluged the connection at pump tested for power with test light, yes have power but since found with test meter only have 5 to 6 volts reading at pump and at air sensor. Connected direct 12 volt power to pump motor and yes pump works ok. Now I guess I have to trace backwards to a fuse, guessing it would be maybe a 20 or 30 amp. any ideas where this fuse may be amongst the bank of fuses behind battery????
    Need Help here if anyone has had some experience with this fault.

    Advertisement
    Last edited by The Dunk; 14th July 2015 at 03:08 PM. Reason: Had no replys

  2. #2
    Member
    Join Date
    Mar 2015
    Location
    Kingscliff NSW Australia
    Posts
    61

    Default

    Has anyone had the same fault on a c5? Could another c5 owner tell me if your Air pump (below Battery) turns on with ignition on only or when motor is running?
    Last edited by The Dunk; 17th July 2015 at 07:48 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •